Khas Untuk Founder Stokist Ejen Beauty

"Stop Buang Masa! Design Content Social Media Anda Dengan Template
kami Hanya 1 Klik"

Tak perlu upah mahal designer. Jimat masa dan mudah untuk bina konten yang Tingkatkan Engagement Social Media Anda

Sesuai untuk usahawan dalam bidang

“..NAK DESIGN SENDIRI TAK RETI..”

Dah cuba buat design sendiri tapi tak nampak profesional. Nak upah designer pulak tak cukup bajet. Penting untuk beri first impression pada bakal pelanggan dengan design yang berkualiti.

"SUSAH LAH NAK KONSISTEN UPDATE HARI-HARI"

Tak update sebab tak rancang. Gagal merancang, anda merancang untuk gagal. Nak dapatkan kepercayaan daripada pelanggan untuk membeli adalah lebih mudah jika ada strategi dan sistem

"PENAT BANYAK BENDA NAK KENA FIKIR"

Kalau berniaga sorang-sorang lebih memerlukan. Anda lah boss, anda lah pekerja , anda lah nak kena fikir pasal postage, reply Whatsapp, urus pekerja , urus keluarga lagi. . . Mana sempat nak fikir apa nak posto.

"FOLLOWER TAK NAIK, SALES TAKDE"

Anda hanya perlu selalu "muncul" di mata pelanggan dan follower. Dengan template ni, kami dah susun ikut strategi bagaimana posting korang dapat beri high impact kepada pelanggan

Apa Yang Bestnya Pakej Ni?

Design yang menggalakkan banyak engagement, like dan komen

Quote dan motivasi 100% proven bantu untuk dapatkan banyak Share!

Nampak profesional, tingkatkan trust pelanggan

Content 'softsell' dan tidak nampak terlalu menjual. Follower-magnet!

++ dan banyak lagi design untuk anda berjumlah 150 kesemuanya!

3 Sebab Kenapa Anda Kena Dapatkan InstaDesign

Kualiti design nampak profesional, nampak lebih dipercayai!

100% proven dalam tingkatkan engagement

Mudah dan cepat; 1-klik edit guna phone pun boleh

Template Ini Dihasilkan Khas Oleh Team Huzeifa Studio

Dengan tagline #MisiBantuUsahawan, Huzeifa Studio telah mengenal pasti masalah yang dihadapi oleh usahawan untuk brandingkan bisnes mereka di social media dan sejak 2020 telah mengeluarkan produk seperti Instagram Marketing Calendar dan Planjer yang membantu lebih 40,000 usahawan di Malaysia. 

Kepakaran kami adalah menghasilkan content-content social media yang terbukti berkesan tingkatkan engagement dan buat pelanggan anda jatuh cinta dengan brand anda, dan lebih percaya produk anda berbanding pesaing.

Apa Yang Bestnya Pakej Ni?

InstaDesign 'BeautyPack' 2023

100% proven untuk level-up content Instagram anda yang 
generate engagement yang meningkatkan nilai bisnes anda di social media

Pilih Pakej InstaDesign 'BeautyPack' 2023 Pilihan Anda!

Basic

Feed Optimizer
MYR 19
  • 150 Feed Templates

Bundle

All Rounder
MYR 79
  • 150 Feed Templates
  • 50 Stories Templates
  • 20 Carousel Templates

Combo

Content Superhero
MYR 97
  • 150 Feed Templates
  • 50 Stories Templates
  • 20 Carousel Templates
  • 20+ IG Lives Ideas
  • 20 Reels Idea + Guidelines
  • 365 Hari Content Calendar
Popular

APA YANG ANDA AKAN DAPAT

150 InstaFeed Templates
Bantu Tingkatkan Engagement; Like, Komen, Share & Save!
 
4 Jenis posting menggalakkan share iaitu inspirational, motivational, transformational dan educational.
 
Polls: Tanya soalan pada audience untuk mereka jawab, dapatkan komen dan buat audience anda SUKA.
 
TIPS: Design kami dah tetapkan, anda hanya perlu ubah teks, caption dan boleh letak logo produk atau brand anda.
  • Social Poster
  • Polls
  • Quotes
  • Beauty Tips
  • Promo Poster
 
50 InstaStories Template
Naikkan Views & Trust!
 
View drop? Posting yang mengalakkan engagement seperti poll, Q&A dan Quiz terbukti tingkatkan view IG Stories.
 
InstaStories juga features yang bagus untuk softsell.
 
TIPS: Anda boleh edit letakkan lagu mengikut kesesuaian.
 
Anda akan dapat;
BERNILAI RM300
  • This or That beauty version
  • Ready-made soalan Q&A
  • Add animation text & element (Canva Pro)
20 Set Carousel Template (10 Slides)

‘Gali’ SAVE banyak-banyak guna Carousel!

Selain dapat tingkatkan SAVE sehingga 200% (Wow!) berdasarkan data kami sendiri di Huzeifa Studio, Carousel posting memberi 1.3X reach dan 4.1X engagement berbanding post biasa. Kebarangkalian untuk masuk ‘explore page’ adalah tinggi.
 
Tak reti design carousel yang bersambung-sambung tu? Kami bagi design yang kami sendiri guna! Korang tukar tips sahaja.
 
  • 20 set design Carousel bersambung
  • Setiap set ada 10 slides
  • Warna yang catchy
  • Imej disediakan!
20+ Live Ideas (E-Book)

Engage dengan audience anda dengan lebih berkesan.

 IG Live dapat tingkatkan kepercayaan audience anda terhadap diri anda, siapa di sebalik bisnes dan produk yang anda bawa.
 
 Guna live secara sistematik dapat buat audience tumpukan perhatian kepada cerita dan apa yang anda offer.
 
  • Idea IG Live
  • Versi ebook
InstaReels Guideline Untuk Usahawan
(E-Book)
Reach lebih ramai audience guna Reels!
 
InstaReels merupakan feature baru di IG yang popular. Guna Reels dengan consistent dapat tingkatkan organic follower dan personal branding
 
Tak ada idea nak buat Reels? Kami sediakan lebih 20 idea untuk korang mula gunakan Reel untuk bantu anda capai 10,000 followers yang pertama!
 
Anda akan dapat:
  • Guideline Cara Guna Insta Reels 2022
  • 20 reels idea yang tengah trending
Instagram Marketing Calendar
(Beauty Edition)
365 hari content idea khas untuk usahawan beauty. Tak perlu pening kepala lagi untuk dapatkan nak post apa di IG setiap hari. Kami dah sediakan content idea ikut topik-topik yang berstrategi mengikut industri anda.
 
100% Proven Tingkatkan Engagement. Content idea yang berstrategi dan proven untuk menaikkan engagement, kuatkan personal branding dan brand anda secara softsell
 
Anda akan dapat:
  • 365 Hari Beauty Content Idea!
  • Berstrategi dan sistematik
  • Versi printable PDF, view di mana sahaja
  • Kuatkan personal branding, softsell

TESTIMONI PELANGGAN

Osza Best
Tiktoker, Founder Feelta Beauty

"Dengan calendar ni korang tak payah pening dan kering idea sebab calendar ni dah beri idea macam mana nak buat content apa yang nak di post hari ini dan seterusnya. Ada juga macam-macam idea untuk korang kemaskan IG korang. Dan juga, korang boleh curi idea dalam calendar ni untuk social media platform yang lain."

Mommy Lyn
Youtuber, Beautypreneur, Team Leader Ferrarossa

"Mudahkan kerja Mommy Lyn untuk susun content. Alhamdulillah sangat membantu dan sangat complete. Takdelah lah macam satu hari tu baru nak fikir nak post apa, nak letak gambar apa."

APA YANG ANDA AKAN DAPAT

Hari
Jam
Minit
Saat

PILIH 1 OFFER DARI BAWAH

Basic

Feed Optimizer
MYR 19
  • 150 Feed Templates

Bundle

All Rounder
MYR 79
  • 150 Feed Templates
  • 50 Stories Templates
  • 20 Carousel Templates

Combo

Content Superhero
MYR 97
  • 150 Feed Templates
  • 50 Stories Templates
  • 20 Carousel Templates
  • 20+ IG Lives Ideas
  • 20 Reels Idea + Guidelines
  • 365 Hari Content Calendar
Popular

FAQ

Ya! Kami design template ini supaya ianya boleh juga digunakan di media sosial yang lain termasuk Facebook, Twitter, Whatsapp Story, Telegram dan termasuk iklan.

Selepas buat pembayaran, anda akan dibawa ke halaman terima kasih untuk download pdf mengandungi link template dan pembelian anda.

Atau, anda akan terima email. Sila semak email termasuk spam dan promotion.

Tiada penghantaran, buku atau kotak fizikal akan dibuat. Gambar sekadar mockup.

Sila pastikan bisnes anda sesuai dengan template. Jika anda rasa tidak sesuai untuk anda, hanya email resit pembayaran kepada kami dengan email yang bertajuk, “Cikgu, saya lupa bawa buku text !” dan kami refund semula wang anda sepenuhnya tanpa sebarang soalan.

Canva. Sebuah aplikasi mobile percuma. Anda boleh edit guna mobile, iPad atau laptop/pc. Tak perlu software lain.

Tidak. Guna Canva Free pun boleh. Namun, jika anda upgrade kepada Canva Pro, akan dapat fungsi extra seperti animation dan ada fungsi remove background.

Team kami hanya sediakan template siap-design. Seterusnya, anda hanya perlu edit caption, warna dan gambar. Semua boleh ubah.

Sila check email termasuk spam email dan promotion. Kami ada hantar, cuma takut masuk spam, cari tak jumpa.

Jika masih tak jumpa, boleh klik link ini untuk hubungi Telegram Support

Ya! Kami design menggunakan Canva dan anda boleh custom dan adjust ikut brand dan kempen media sosial anda. Ianya termasuk font, caption, content, warna background dan hashtag.

14 HARI MONEYBACK GUARANTEE!

Kami yakin 100% anda dapat manfaat dari design dan bahan content yang kami sediakan dalam InstaDesign Beauty Pack ini.

ATAU, jika anda rasa tidak sesuai untuk anda, hanya email resit pembayaran kepada kami dengan email yang bertajuk, “Cikgu, saya lupa bawa buku text !” dan kami refund semula wang anda sepenuhnya tanpa sebarang soalan.
    
So anda tak perlu risau atau fikir banyak. Dapatkan akses  InstaDesign 
termasuk BONUS hari ini, TANPA RISIKO.
 
Yang penting, bisnes anda nak grow di Instagram. Setuju?