Khas Untuk Founder Solopreneur Yang Nak Bina Personal Branding

Jimat Masa! Tingkatkan Content Engagement Dan Personal Branding Tanpa Perlu Skill Design..”

Sebelum itu! InstaDesign ini hanya sesuai untuk usahawan;

ANDA ADA MASALAH NI?

“..Try design sendiri tapi hancuss..”

Tak perlu susah-susah design sendiri. Kami dah siapkan design untuk anda. Jimat masa dan tenaga. Anda boleh fokus urus bisnes.

“..Nak Upah Designer Tak Ada Bajet..”

Nak upah designer buatkan untuk anda tak murah tau. Beribu juga untuk dapatkan yang berkualiti. Itu pun belum tentu dapat tingkatkan engagement.

“Engagement Sendu, Rasa Nak Give Up..

Kami dah kaji dan siapkan design content softsell yang anda boleh guna untuk tingkatkan balik engagement media sosial yang dah mati.

“Follower Tak Grow, Sale Tak Ada..”

Pelanggan membeli sebab TRUST! Design yang nampak profesional dapat bantu tingkatkan keyakinan bakal pelanggan anda.

Apa Yang Bestnya
InstaDesign Ni?

Preview Design!

 Design yang bakal tarik engagement, like dan komen

 Quote dan motivasi 100% proven bantu untuk dapatkan banyak  Share!

  Nampak profesional, tingkatkan trust pelanggan 

Share-able content 'softsell' dan tidak nampak terlalu menjual. Follower-magnet! 

++ dan banyak lagi design untuk anda berjumlah 150 kesemuanya; anda boleh tukar warna, font dan tukar gambar dengan drag 'n' drop sahaja!

3 Sebab Kenapa Anda Kena Dapatkan InstaDesign

100% proven dalam bantu tingkatkan engagement; share, save, like dan komen

Kualiti design nampak profesional, nampak lebih dipercayai!

Mudah dan cepat. Jimat masa dengan 1-klik edit guna phone pun boleh!

TESTIMONI

Pilih Pakej InstaDesign
'Personal Branding' 2023 Pilihan Anda!

BASIC

Feed Optimizer
MYR 19
  • 150 Feed Templates

BUNDLE

All Rounder
MYR 79
  • 150 Feed Templates
  • 50 Stories Templates
  • 30 Carousel Templates

COMBO

Content Superhero!
MYR 97
  • 150 Feed Templates
  • 50 Stories Templates
  • 30 Carousel Templates
  • 20 IG Live Ideas
  • 20 Reels Idea + Guideline
  • 365 Hari Content Calendar
Popular

Tak Pasti Nak Pilih Mana Satu?

  150 InstaFeed Templates (Bernilai RM250)  

Bantu Tingkatkan Engagement; Like, Komen, Share & Save!

TIPS: Design kami dah tetapkan, anda hanya perlu ubah teks, caption dan boleh letak logo produk atau brand anda.
 
  • Social Poster
  • Polls
  • Quotes
  • Infographic
  • Promo Poster
  • Educational Poster
 
  50 InstaStories Templates (Bernilai RM300)  

Naikkan View dan Trust!

Posting yang mengalakkan engagement seperti poll, Q&A dan Quiz terbukti tingkatkan view IG Stories.

TIPS: Anda boleh edit letakkan lagu mengikut kesesuaian.

Anda akan dapat;

  • This or That Personal Branding version
  • Ready-made soalan Q&A
  • Add animation text & element (Canva Pro)
  20 Set Carousel Templates (Bernilai RM600)  

Gali’ SAVE banyak-banyak guna Carousel!

Selain dapat tingkatkan SAVE sehingga 10X

Tak reti design carousel yang bersambung-sambung tu? Kami bagi design yang kami sendiri guna! Korang tukar tips sahaja.

Apa yang anda dapat?

  • 30 set design Carousel
  • Setiap set ada 10 slides
  • Warna yang catchy
  • Imej disediakan!
  20+ Live Idea (Bernilai RM200)  

Engage dengan audience anda dengan lebih berkesan
 

IG Live dapat tingkatkan kepercayaan audience anda terhadap diri anda, siapa di sebalik bisnes dan produk yang anda bawa.

Guna live secara sistematik dapat buat audience tumpukan perhatian kepada cerita dan apa yang anda offer 

Anda akan dapat;

  • 20+ Idea IG Live
  • Versi ebook (pdf)
  InstaReels Guideline (Bernilai RM100)  
 

Tarik follower baru guna Reels! 

Tingkatkan follower secara organik dan buat orang kenal personaliti anda.
 
Lebih 20 idea untuk korang mula gunakan Reel beserta guideline untuk bantu anda capai 10,000 followers yang pertama!
 
Anda akan dapat:
 
  • Guideline Cara Guna Insta Reels 2021
  • 20 reels idea yang tengah trending
Instagram Marketing Calendar – Edisi Personal Branding (Bernilai RM150)
 
365 hari content idea khas untuk personal branding. 

Content idea yang berstrategi dan proven untuk kekal consistent posting content
 
 
Anda akan dapat:
 
  • 365 hari content diea sehingga Ogos 2022!
  • Berstrategi dan sistematik
  • Versi printable PDF

Testimoni Pelanggan

Osza Best
Tiktoker, Founder Feelta Beauty

"Dengan calendar ni korang tak payah pening dan kering idea sebab calendar ni dah beri idea macam mana nak buat content apa yang nak di post hari ini dan seterusnya. Ada juga macam-macam idea untuk korang kemaskan IG korang. Dan juga, korang boleh curi idea dalam calendar ni untuk social media platform yang lain."

Mommy Lyn
Youtuber, Beautypreneur, Team Leader Ferrarossa

"Mudahkan kerja Mommy Lyn untuk susun content. Alhamdulillah sangat membantu dan sangat complete. Takdelah lah macam satu hari tu baru nak fikir nak post apa, nak letak gambar apa."

Tawaran Akan Tamat Dalam Tempoh:

Pilih 1 Daripada Offer Di Bawah

Hari
Jam
Minit
Saat

BASIC

Feed Optimizer
MYR 19
  • 150 InstaFeed Templates

BUNDLE

All Rounder
MYR 79
  • 150 InstaFeed Templates
  • 50 InstaStories Templates
  • 30 Carousel Templates

COMBO

Content Superhero!
MYR 97
  • 150 InstaFeed Templates
  • 50 InstaStories Templates
  • 30 Carousel Templates
  • 20 IG Live Ideas
  • 20 Reels Idea + Guideline
  • 365 Hari Content Calendar
Popular

FAQ

Ya! Kami design template ini supaya ianya boleh juga digunakan di media sosial yang lain termasuk Facebook, Twitter, Whatsapp Story, Telegram dan termasuk iklan.

Selepas buat pembayaran, anda akan dibawa ke halaman terima kasih untuk download pdf mengandungi link template dan pembelian anda.

Atau, anda akan terima email. Sila semak email termasuk spam dan promotion.

Tiada penghantaran, buku atau kotak fizikal akan dibuat. Gambar sekadar mockup.

Sila pastikan bisnes anda sesuai dengan template. Jika anda rasa tidak sesuai untuk anda, hanya email resit pembayaran kepada kami dengan email yang bertajuk, “Cikgu, saya lupa bawa buku text !” dan kami refund semula wang anda sepenuhnya tanpa sebarang soalan.

Canva. Sebuah aplikasi mobile percuma. Anda boleh edit guna mobile, iPad atau laptop/pc. Tak perlu software lain.

Tidak. Guna Canva Free pun boleh. Namun, jika anda upgrade kepada Canva Pro, akan dapat fungsi extra seperti animation dan ada fungsi remove background.

Team kami hanya sediakan template siap-design. Seterusnya, anda hanya perlu edit caption, warna dan gambar. Semua boleh ubah.

Sila check email termasuk spam email dan promotion. Kami ada hantar, cuma takut masuk spam, cari tak jumpa.

Jika masih tak jumpa, boleh klik link ini untuk hubungi Telegram Support

Ya! Kami design menggunakan Canva dan anda boleh custom dan adjust ikut brand dan kempen media sosial anda. Ianya termasuk font, caption, content, warna background dan hashtag.

14 HARI MONEYBACK GUARANTEE!

Kami yakin 100% anda dapat manfaat dari design dan bahan content yang kami sediakan dalam InstaDesign Personal Branding ini.

ATAU, jika anda rasa tidak sesuai untuk anda, hanya email resit pembayaran kepada kami dengan email yang bertajuk, “Cikgu, saya lupa bawa buku text !” dan kami refund semula wang anda sepenuhnya tanpa sebarang soalan.
    
So anda tak perlu risau atau fikir banyak. Dapatkan akses  InstaDesign 
termasuk BONUS hari ini, TANPA RISIKO.
 
Yang penting, bisnes anda nak grow di Instagram. Setuju?