fbpx
Pembelian anda.. 60%

JAP! ADA OFFER ISTIMEWA UNTUK ANDA

Tawaran Khas Untuk Anda Yang Betul-Betul Serius Nak Upgrade Personal Branding Tahun 2024

'Personal Branding Toolkit'

“330 Poster Bundle Untuk BOOST Personal Branding Tanpa Perlu Spend Masa Design Sendiri. Jimat Masa!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Personal Branding Toolkit ini sesuai untuk..

ANDA ADA MASALAH NI?

“..Try design sendiri tapi hancuss..”
Tak perlu susah-susah design sendiri. Kami dah siapkan design untuk anda. Jimat masa dan tenaga. Anda boleh fokus urus bisnes.
“..Nak Upah Designer Tak Ada Bajet..”
Nak upah designer tak murah tau. Beribu juga untuk dapatkan yang berkualiti. Itu pun belum tentu dapat tingkatkan engagement.
“Engagement Sendu, Rasa Nak Give Up..
Kami dah kaji dan siapkan design content softsell yang anda boleh guna untuk tingkatkan balik engagement media sosial yang dah mati.
“Follower Tak Grow, Sale Tak Ada..” Pelanggan membeli sebab TRUST! Design yang nampak profesional dapat bantu tingkatkan keyakinan bakal pelanggan anda.

Apa Bestnya
Personal Branding Toolkit Ni?

Preview Design!

Design untuk tarik komen, like save dan share!

 Quote dan motivasi 100% proven bantu untuk dapatkan banyak  Share!

  Nampak profesional, tingkatkan trust pelanggan 

Share-able content 'softsell' dan tidak nampak terlalu menjual. Follower-magnet! 

++ dan banyak lagi design untuk anda berjumlah 330 kesemuanya; anda boleh tukar warna, font dan tukar gambar dengan drag 'n' drop sahaja!

3 Sebab Kenapa Anda Kena Dapatkan Personal Branding Toolkit Ni?

100% proven dalam bantu tingkatkan engagement; share, save, like dan komen

Kualiti design nampak profesional, nampak lebih dipercayai!

Mudah dan cepat. Jimat masa dengan 1-klik edit guna phone pun boleh!

FEEDBACK PELANGGAN YANG DAH GUNA!

APA YANG ANDA AKAN DAPAT DALAM BUNDLE PERSONAL BRANDING TOOLKIT INI?

330 Canva Template

Bantu Tingkatkan Engagement - Like, Komen, Share & Save! Bernilai RM1,200

20+ Insta Live Idea

Guna live secara sistematik dapat buat audience tumpukan perhatian kepada cerita dan apa yang anda offer bernilai RM200

Quotes Cards (Bernilai RM300)

Improve share dan likes. Sesuai untuk personal branding. Bernilai RM350

7-Minggu Insta Reel Challenge

Tingkatkan follower secara organik. Lebih 40 idea untuk korang mula gunakan Reel beserta guideline untuk bantu anda capai 10,000 followers yang pertama! Bernilai RM500

Koleksi Ebook Media Sosial x 4

Koleksi ebook untuk bantu anda buat content, tarik follower dan bina brand di media sosial. Bernilai RM190

BONUS!

BONUS!

Personal Branding
Planner 2023-2024!

Workbook untuk anda rancang perjalanan bisnes dengan betul untuk tahun 2024 dan bina personal branding yang kuat dan terkenal! Bernilai RM200

Jumlah semua item ini adalah RM2,640!

Tapi..

Untuk bina strong Personal Branding di media sosial anda hanya perlu invest..

RM2,640

RM97 Sahaja!

Boleh terus start
harini juga!

Tawaran istimewa ini akan tamat dalam tempoh..

100% 14-Hari Money Back Guarantee

Kami yakin 100% anda dapat manfaat dari design dan bahan content yang kami sediakan dalam Personal Branding Toolkit ini.

ATAU, jika anda rasa tidak sesuai untuk anda, hanya email resit pada kami dengan email yang bertajuk, “Cikgu, saya lupa bawa buku text !” dan kami refund semula wang anda sepenuhnya tanpa sebarang soalan.

Ada Soalan Lain?

Ya! Kami design template ini supaya ianya boleh juga digunakan di media sosial yang lain termasuk Facebook, Twitter, Whatsapp Story, Telegram dan termasuk iklan.

Selepas buat pembayaran, anda akan dibawa ke halaman terima kasih untuk download pdf mengandungi link template dan pembelian anda.

Atau, anda akan terima email. Sila semak email termasuk spam dan promotion.

Tiada penghantaran, buku atau kotak fizikal akan dibuat. Gambar sekadar mockup.

Sila pastikan bisnes anda sesuai dengan template. Jika anda rasa tidak sesuai untuk anda, hanya email resit pembayaran kepada kami dengan email yang bertajuk, “Cikgu, saya lupa bawa buku text !” dan kami refund semula wang anda sepenuhnya tanpa sebarang soalan.

Canva. Sebuah aplikasi mobile percuma. Anda boleh edit guna mobile, iPad atau laptop/pc. Tak perlu software lain.

Tidak. Guna Canva Free pun boleh. Namun, jika anda upgrade kepada Canva Pro, akan dapat fungsi extra seperti animation dan ada fungsi remove background.

Team kami hanya sediakan template siap-design. Seterusnya, anda hanya perlu edit caption, warna dan gambar. Semua boleh ubah.

Sila check email termasuk spam email dan promotion. Kami ada hantar, cuma takut masuk spam, cari tak jumpa.

Jika masih tak jumpa, boleh klik link ini untuk hubungi Telegram Support

Ya! Kami design menggunakan Canva dan anda boleh custom dan adjust ikut brand dan kempen media sosial anda. Ianya termasuk font, caption, content, warna background dan hashtag.