SALE! Diskaun sehingga 90% untuk produk digital terpilih! Info lanjut >>>

STOP! Jangan buang masa design yang tak membantu engagement dan tak convert sale!

Jadi usahawan yang bijak. Bahan marketing kami dah sediakan, korang boleh pilih dari lebih 30 template siap design mengikut niche. Anda boleh fokus kejar sales jerr..

Kategori Produk

Servis Urus Media Sosial

Platform Banyak Sangattt Takde Idea & Takde Masa Nak Urus Semua!

Nak tak team kami urus untuk anda, so that anda ada banyak masa extra untuk fokus kembangkan bisnes?

SifuCanva Affiliate Program

Jana extra income dengan kami

Anda dah guna design kami? Anda berpuas-hati dan happy? Apa kata anda tolong promote templates kami dan anda dapat komisyen sehingga 30% untuk setiap jualan tanpa had!

Program affiliate kami ini sesuai untuk usahawan solopreneurs, designer dan juga student. Follower tak ramai pun boleh join! Training disediakan!

BLOG

FAQ

Ya! Bestnya tentang template kami ini korang boleh edit guna app mobile ataupun browser. Boleh guna phone, tablet, laptop ataupun PC. Walaubagaimanapun, kami amat mencadangkan pengguna edit guna laptop/pc untuk maksimumkan fungsi Canva.
Tidak. Semua pembelian adalah digital produk dalam bentuk pdf. Tiada sebarang penghantaran fizikal akan dibuat.
Sila pilih design yang sesuai dengan industri perniagaan anda.
Kami yakin 100% anda dapat manfaat dari design dan bahan content yang kami sediakan dalam SifuCanva ini. ATAU, jika anda rasa tidak sesuai juga, hanya email resit pembayaran kepada kami dengan email yang bertajuk, “Cikgu, saya lupa bawa buku text!” dan kami refund semula wang anda sepenuhnya tanpa sebarang soalan. So anda tak perlu risau atau fikir banyak. Dapatkan template hari ini, TANPA RISIKO.
Tiada. Boleh guna sampai bila-bila melalui link dan download yang kami bagi.
Sila tonton video tutorial yang telah kami sediakan di sini >> Video Tutorial
Tidak perlu upgrade pun boleh guna template kami 100%. Tapi, jika upgrade ke Canva Pro lebih banyak kelebihan seperti animation, remove background dan premium element.
Sila check email termasuk spam email dan promotion. Kami ada hantar, cuma takut masuk spam, cari tak jumpa. Jika masih tak jumpa, boleh klik link ini untuk hubungi Telegram Support
Buat masa sekarang, hanya pembayaran melalui Online Banking, FPX dan Kad Kredit sahaja. Pembayaran melalui online transfer, mesin deposit atau COD tidak diterima.
Semua produk hanya untuk kegunaan peribadi sahaja. Mengedar, berkongsi atau menjual semula tanpa kebenaran bertulis adalah satu kesalahan.

Ada pertanyaan?